Ràdio Badia acomiada el 2016 amb nadales d'usuàries del Punt Òmnia Fundació Akwaba

24/01/2017 | 08:01
Usuaris/es dels dos Punts durant l'últim programa

Els usuaris i usuàries del taller de ràdio del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès han rebut la visita d'algunes usuàries del Punt Òmnia Fundació Akwaba, de L'Hospitalet de Llobregat, per acomiadar l'any amb algunes cançons tradicionals d'aquestes festes.


Durant l’última sessió de Ràdio Badia, la tarda del 14 de desembre, els dos punts han realizat una activitat comunitària per acomiadar l'any 2016. El Punt Òmnia Fundació Akwaba compta amb una coral amb usuàries que han volgut compartir una cantada de nadales amb els oients de Ràdio Badia i els usuaris del Punt. Segons la dinamitzadora del taller radiofònic, Maria Cristina Segura, l'experiència ha resultat "tot un privilegi" per a tots i totes. "Ha estat un moment molt bonic per poder ajuntar-nos dos punts i compartir les nostres activitats", ha afegit Segura.


Així, l'activitat ha permès seguir teixint xarxa entre els dos punts i complementar dues activitats diferents participades principalment per gent gran i persones amb diversitat funcional. Després de les nadales, els usuaris habituals del taller de ràdio també han volgut finalitzat l'any amb una lectura de poemes.


Per escoltar el programa especial de Ràdio Badia i la cantada de nadales de les usuàries del Punt Òmnia Fundació Akwaba, podeu trobar el podcast al blog del taller a través d'aquest enllaç.

 

Més informació