Taller de realitat virtual a Banyoles

06/03/2017 | 10:03

Els nois i noies del Punt Òmnia de Banyoles han viatjat a una altra realitat! El centre ha iniciat el curs amb força, amb una de les activitats més esperades i innovadores: el taller de realitat virtual.

Durant el taller els participants han muntat unes ulleres de cardboard (fetes de cartró) que permeten utilitzar el telèfon intel·ligent (smartphone) per gaudir d’una experiència de realitat virtual immersiva. Per fer el taller ha estat imprescindible descarregar-se diferents apps al telèfon –totes gratuïtes–, que permeten traslladar-se virtualment a múltiples espais i contextos: des de l’interior del cos humà fins a la pel·lícula més terrorífica.

El taller es va iniciar durant el passat octubre i continua vigent, amb un total de 10 participants d’edats entre 12 i 17 anys. La valoració per part dels participants ha estat molt favorable, el 87% dels assistents ha qualificat el taller de molt satisfactori; en destaquen l’experiència vivencial amb les ulleres, que els ha permès traslladar-se de manera virtual a altres espais.

El material utilitzat els ha semblat adequat, tot i que a alguns participants els ha costat el muntatge de les ulleres de cardboard. Des del Punt Òmnia de Banyoles es valora positivament el taller, tant per la bona acollida i valoració dels participants com pel potencial pedagògic d’aquesta nova eina. 

Realitat virtual a Banyoles

El 87% dels assistents ha qualificat el taller de molt satisfactori.

Més informació