Treballant les emocions amb els més petits, al Punt Òmnia Sant Llorenç de Terrassa

Il·lustració del curs.

El Punt Òmnia de Sant Llorenç, a Terrassa, s'ha llançat a oferir als infants de 6 a 8 anys que assisteixen al Punt un nou taller sobre les emocions i la seva gestió.

A través del llibre Emocionario de Cristina Núñez Peretra i Rafael R. Valcárcel, el Punt Òmnia Sant Llorenç ha començat a treballar les emocions en infants durant un període de tres mesos. Les emocions són necessàries per entendre moltes coses de la vida diària i per poder fer front als problemes d'una manera més autònoma.

El taller es fa amb els infants de 6 a 8 anys i la metodologia –repartida en diferents dies de la setmana– és la següent:

  • Mostrar la il·lustració de l'emoció i detectar-la entre tots.
  • Llegir el text “Què significa l'emoció?” i explicar cadascun dels infants algun moment en què ha sentit emoció en situacions de la seva vida i la manera com les va expressar.
  • Omplir la fitxa corresponent a l’emoció entre tots.
  • Enganxar la il·lustració de l’emoció a la classe.

Així, el Punt Òmnia de Sant Llorenç ha decidit treballar les diferents emocions amb el llibre Emocionario, el qual es pot trobara Internet en aquest enllaç. Si voleu treballar les emocions a classe, aquest és un molt bon recurs.

taller
Punt Òmnia
emocions