Xerrada 'La publicitat a internet', nova iniciativa de la BlogL'Hosfera

Els Punts Òmnia de l'Hospitalet mantenen en bona forma la BlogL'Hosfera. Per això el passat 15 de febrer diversos punts Òmnia que hi ha al municipi de l'Hospitalet s'han ajuntat per oferir una xerrada sobre la publicitat a internet. L'acte, una iniciativa de la BlogL’Hosfera, ha comptat amb la ponència d'Aleix, publicista i encarregat de l'àrea de publicitat de Vueling, i ha tingut una assistència de més de 50 persones usuàries dels punts de l'Hospitalet.

La xerrada La publicitat a internet, organitzada pel Punt Òmnia JIS Arrels, el Punt Òmnia Fundació Akwaba, el Punt Òmnia Gornal (FAVIBC), el Punt Òmnia Club d'Esplai Bellvitge, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons i el Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases -Can Vidalet, ha fet una introducció al món publicitari que es troba a la xarxa i ha explicat com a dia d'avui les empreses utilitzen els navegadors web, les cookies i altres eines per a conèixer els perfils dels usuaris i usuàries.

Aleix ha fet un repàs a les tipologies de publicitat que existeixen actualment a la xarxa i ha aportat consells per als assistents: no confiar en la publicitat a internet mal escrita, massa cridanera o poc lògica, tenir en compte sovint les opinions generalitzades dels consumidors a la xarxa i evitar al màxim les pantalles de navegadors que s'obren automàticament.

Per la seva banda, el públic assistent ha comptat amb una oportunitat d'or per a fer preguntes i per a resoldre els dubtes que tenen sobre aquesta temàtica, ja que els usuaris i usuàries dels Punts Òmnia de l'Hospitalet de Llobregat han mostat interès contínu i preocupació sobre la seguretat a Internet per a fer gestions delicades i per a l'ús de dades personals.

Podeu veure una galeria d'imatges:

 

Xerrada 'Publicitat a internet'