La Xarxa Òmnia desitja bones festes i feliç 2023

20/12/2022 | 12:12

Arribem al final d'aquest any 2022, on hem tingut l'oportunitat de reprendre activitats de forma presencial i continuar teixint una xarxa de persones del programa Òmnia.

Primer de tot un resum dels esdeveniments claus de l'any:

Per un altre costat, treballem en un programa de formació per millorar les competències de les persones de l'equip i que són les persones que realitzen l'atenció als punts.

Seguim lluitant per aconseguir la inclusió digital i social de la ciutadania i de persones en risc d'exclusió social a través de l'acció comunitària i les noves tecnologies.

Agraïm l'esforç, el treball, les ganes i il·lusió que posen en el seu dia a totes les persones de l'equip de dinamització de tot el territori de Catalunya.

Agraïm a les persones que han participat dels tallers, activitats i serveis dels punts Òmnia, tant aquelles que ja ens donen suport des de temps i a les nou benvingudes que acaben de conèixer el programa.

L'equip de la Xarxa Òmnia i la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària us desitja que pugueu gaudir de les festes i que tingueu un molt bon inici de l'any.